Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Matt Groening - Η ζωή στην Κόλαση

Από την σειρά του Matt Groening , την οποία ύστερα από 35 χρόνια,σταμάτησε επίσημα πέρυσι , απολαμβάνουμε τον διάλογο του ομοφυλόφιλου ζευγαριού η οποία ξεκινάει από την επιθυμία ενός παγωτού και αφού αμφισβητείται η απόλαυση του, στο τέλος εγκρίνεται πανηγυρικά
Η μαύρη κομωδία του Life in Hell λοιπόν:
 

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια. Πολύ ωραίο το blog σου, και πολύ καλές οι επιλογές σου. Ενδιαφέροντα, παλιά comics που "μυρίζουν" βαβέλ, και όχι μόνο. Ευχαριστούμε πολύ και για τα σκαναρίσματα, τα έχω κατεβάσει σχεδόν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις. Το δικό σου μπλογκ είναι ότι έψαχνα τόσο καιρό στο διαδίκτυο.Πολύ καλές παρουσιάσεις και πρωτότυπα θέματα.Το δικό μου είναι με λιγότερα λόγια και συνήθως οι αναρτήσεις του περιλαμβάνουν όπως είπες κάποια σκαναρίσματα από τα ελληνικά περιοδικά κόμικς ΒΑΒΕΛ, ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ, ΜΑΜΟΥΘ, ΚΟΛΟΥΜΠΡΑ και κάποιες δικές μου μεταφράσεις από ξένους καλλιτέχνες. Προσπαθώ να ποστάρω κόμικς στην ελληνική γλώσσα κυρίως και τα περισσότερα είναι αναδημοσιεύσεις από την κλειστή ομάδα που έχω δημιουργήσει στο facebook . Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω διαφημίσει την ύπαρξή του στους γνωστούς μου και άφησα να το ανακαλύψουν μόνοι τους οι αναζητητές των ψηφιακών ημερολογίων. Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.

      Διαγραφή