Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΙΚ

Είναι πράγματι εντυπωσιακό επίτευγμα στο CIA :Operation Ajax το πάντρεμα που έχει γίνει ανάμεσα στο σκίτσο, το animation, τον εκπληκτικό ήχο (να βάλετε ακουστικά οπωσδήποτε) ...
Είναι τα μήντια γενικά που χρησιμοποιούν με αριστεχνικό τρόπο οι δημιουργόί του (κυρίως οι Ash Aiwase και Daniel Burwen) για να μετατρέψουν το ούτως ή άλλως υπέροχο σχέδιο και σενάριο σε μια απολαυστική εμπειρία που δυστυχώς μόνο όσοι έχουν ipad μπορούν να γευτούν.
Είχα διαβάσει πριν από κάτι μήνες και άλλη μια προσπάθεια μιας καλιτέχνιδος της οποίας το όνομα τώρα μου διαφεύγει,αλλά όχι τόσο ολοκληρωμένη και πειστική δουλειά. (Άκουσα ότι κράτησε 3 χρόνια)
Δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για το μέλλον της αφήγησης της ενάτης τέχνης, αλλά σίγουρα το άλμα που έχει γίνει στο συγκεκριμένο διαδραστικό κόμικ θα βρεί πάρα πολλούς μιμητές στο μέλλον και δεν μπορεί να αφήσει κανένα αδιάφορο.
Στο profile που έχει ανοιχτεί στο facebook,παρουσιάζονται και άλλες τέτοιες απόπειρες εξέλιξης του μέσου : https://www.facebook.com/operationajax
Για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε ipad ή έστω iphone σας συνδέω με το τρέϊλερ για να σας ανοίξει την όρεξη:
http://vimeo.com/39783630






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου